privacybeleid | voorwaarden | contact | Nederlands | English

Meest gestelde vragen over de Kinkylife Community

Op deze pagina hebben we meest gestelde vragen opgesomd. Wanneer je na het lezen van deze F.A.Q. nog steeds een vraag hebt, stuur ons dan een berichtje.

Wat is Kinkylife?

Kinkylife is een erotische sociale community, waar jij op je persoonlijke tijdlijn heel wat sexy meisjes, jongens, pornosterren en swingers kan volgen.

Eenvoudig contacten leggen en persoonlijke berichtjes kan sturen. Webcammen en bellen behoren ook tot de mogelijkheden.

Hoe werkt Kinkylife?

Je maakt een profiel aan op Kinkylife en vult deze met persoonlijke foto's, video's en/of biografie omschrijving. Hierdoor kunnen andere mensen je volgen en met je in contact komen.

Wil je meer informatie over de vele functionaliteiten? Check dan de help pagina voor alle video's.

Kan ik op Kinkylife afspreken?

Ja, maar het is geen garantie. Kinkylife is namelijk geen datingsite.

Als je genoeg tijd en energie in iemand steekt dan zul je vanzelf ervaren of een date er wel/niet in zit. Het is net alsof je iemand ontmoet in de kroeg.

Hoe kan ik anoniem blijven op Kinkylife?

Zorg dat je je gezicht buiten beeld houdt en dat je geen persoonlijke gegevens deelt. Je bepaalt immers zelf wat je wel/niet deelt.

Zijn mijn gegevens beschermd?

Je gegevens zijn onzichtbaar voor anderen en je wachtwoord is encrypted. Alle gegevens blijven in beheer van Kinkylife en worden niet gedeeld met andere platforms.

Waarom zijn er regels op Kinkylife?

Met duizenden actieve mensen op Kinkylife moeten we een aantal regels toepassen om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.

Behandel elkaar met respect en zorg voor een leuke sfeer op Kinkylife, dat is het uitgangspunt. Lees hier alle community regels.

Waarom mag ik mijn URL niet delen op Kinkylife?

We steken veel werk in het aantrekken van mensen naar Kinkylife, zodat het een groot gezellig platform wordt.

Met de URL's naar andere platforms neemt dit verkeer af, en dat is precies wat we niet willen. Vandaar dat we URL's op dit moment alleen toestaan binnen de advertenties.

Waarom kan ik credits kopen?

Met credits kun je persoonlijke berichtjes sturen naar meisjes, die vragen hier soms een paar credits voor. Daarnaast kun je foto's en video's van het meisje aanschaffen.

De reden is dat sommige vrouwen het leuk vinden hier een kleine verdienste op te kunnen bouwen.

Sommige meiden zijn geverifieerd, kan ik dat ook?

Meisjes kunnen op dit moment geverifieerd worden, hierdoor kunnen zij een credits vragen voor foto's, video's en berichtjes. Dit mag elk meisje zelf bepalen.

Binnenkort kunnen mannen ook een geverifieerde status aanvragen om credits te vragen voor foto's en video's.

Hoe kan ik mijn profiel verwijderen?

Bij Instellingen kun je met 1 knop je profiel verwijderen. Alle foto's, video's, gesprekken en credits zullen dan verwijderd worden.

Door op akkoord te klikken bevestig je dat je ten minste 18 jaar oud bent, je het goed vindt dat we cookies op je apparaat bewaren en je toestemt met onze Privacy Policy


Ik ga akkoord | Niet akkoord